Зеленски против краткосрочно примирие с Русия

Това само щяло да влоши обстановката
128
Зеленски против краткосрочно примирие с Русия
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски отхвърли възможността за "краткосрочно примирие" с Русия, аргументирайки се, че това само ще влоши обстановката, предаде БТА като цитира Франс прес.

"Русия вече иска краткосрочно примирие - пауза, за да прегрупира войските си. Вместо да видим края на войната, подобно примирие само ще влоши обстановката", каза вчера украинският лидер във видеообръщение към участниците в международен форум за сигурност в Халифакс, Канада. "Един наистина реален мир, който да е траен и честен, не може да настъпи преди пълното спиране на руската агресия", заяви Зеленски.

Белият дом отбеляза по-рано вчера, че само от Зеленски зависи да одобри започване на преговори между Украйна и Русия и отхвърли всякакви твърдения, че САЩ може да са оказвали натиск на Киев в това отношение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя глупав президент е кукла ----още малко ще клекнеш и ще се молиш на путин за премирие докато ти защитаваш неонацистите ще ходиш на бесилото а твоятп олена ще си остане вдовица
92
1
 
4
 
! Отговори
джо преди 1 година
След "големите" победи укрите едвам свързват двата края, изправени пред жестоката реалност а именно тежкото положение,както на фронта, така и в тила. Но това е тема табу и коментари, не се допускат, затова видите ли ще пишем за някакви откази от мистични преговори,които никой не е предложил. Колкото до укрите ще продължат да ядат пердаха,докато клекнат. Друг вариант няма.
91
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ...?Какво търси Путин в независима Украйна ,бе? Независима ли бе, колкото Македония е независима - изкуствено създадени държави, като Косово.
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Зеленски след като впрегна каруцата пред коня след попадналата в Полша ракета и обвини отново руснаците във всички грехове, и Байдън, и поляците и Ердоган ти казаха да си затвориш плювалника за малко, макар и индиректно. Щом и Байдън каза, че ракетата не е руска. Освен това на запад все повече се обаждат немощни гласове, че искат преговори. Сега ти саботираш покровителите си ли? Внимавай по-добре в картинката.
89
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакви преговори! Само доставки на още оръжия ще даде възможност на Украйна да прогони руските фашисти и терористи от територията си...
88
12
 
0
 
! Отговори
муспиТ преди 1 година
До 108. Точно така - Антихриста е от Кремъл., а Зеленски е самия Христос. Доказателства?! - че той е един от нас. Коляното му е Давидово - куца, казва се Йешуа, по данни на МОСАД. Това екзотично име Володемир е измислено в ЦРУ за маскировка. И най важното - той е приказно богат даже за нашите мярки, и е направил състоянието си по време на войната. Едно го е яд, че руснаците му сазват - жи$ле.
87
3
 
7
 
! Отговори
Горублянски експерт преди 1 година
"Исканията" на Зеленски тепърва започват. И няма не искам- или даваш, или си с Путин!И всички европейци са като хипнотизирани - без изобщо да им хрумне какво се случва.Ще има да му гледаме "речите" ежедневно, докато не му затворят устата - без значение Дали украинския народ, или тези, които му дърпат конците.
86
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зелено макаши...иска целия свят да подпали с война
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам кой решава, но хамърите недвусмислено показаха, че това не е Зеленски. Ако зависеше от него, сега цялото НАТО трябваше официално да е във война с Русия. Но не е, натовците продължават да воюват само неофициално.
84
16
 
5
 
! Отговори
Кора ми Анко преди 1 година
Браво Зелен! Бой по рyшляците! Да мрът.
83
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Не мога да разбера защо украинците го търпят да ги унищожава?" -- аз също не мога да разбера защо българите търпят предатели в парламента, скоро те ще трябва да бъдат ликвидирани физически, ако искаме да не бъдем въвлечени във войната.
82
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците трябва да съсредоточат бомбардировките върху киев -- всякакви военни и правителствени сгради да бъдат изравнени със земята.
81
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е да се приеме реалността: Укрия от 45 милиона стана 30 милиона, нямат ток, половината страна няма вода, икономиката им е между нула и никаква, загубили са 20% територия, губят 7 към 1 войници на фронта по американски данни. Има ли смисъл да се удължава агонията? Да, има смисъл - за САЩ...
80
1
 
17
 
! Отговори
Рапунцел преди 1 година
Не мога да разбера защо украинците го търпят да ги унищожава?
79
2
 
15
 
! Отговори
Калашников преди 1 година
Русия воюва с НАТО с укистански войници и ще победи , въпреки огромните загуби на хора - войници и с това ще докаже , че е велика и мощна , а да не забравяме , че още не са използвани съвренените им оръжия !
78
14
 
4
 
! Отговори
Ванга преди 1 година
ПУТИН КЕ ОМРЕ
77
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво примирие? За окраина и фашистите има само едно - и те си го знаят укрите. Сееха смърт, но сега ще си получат реципрочност на степен.
76
8
 
5
 
! Отговори
Стига бе, преди 1 година
ЦИПСО било налагало "омраза"? Излиза, че Путин е нахлул със варварите и сее смърт и разруха , щото не го..."обичали"? Ами те сега съвсем ще го заобичат ! Първите 100 хиляди дадоха фира, и затънаха в украинската "любов"! Факт е ,че след нахлуването на Путин в Украйна, украинците още повече ще го "заобичат"! Нова порция от 320 хиляди ще им изпрати, за пушечно месо !
75
8
 
11
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Зеленски все пак мисли и за руските войници. Ако им даде почивка, ще го ударят на хомосексуализъм и много от руснаците ще воюват оплодени. :))
74
16
 
11
 
! Отговори
Joe преди 1 година
Никакво примирие! Само ще им дадете време да се окопитят. Бой докато не се махнат от Украйна тези долни грабители!